Pitanje savetnici

Da li sa zvanjem Master profesor fizickog vaspitanja i sporta moze da se radi negde van sporta?

Da li sa zvanjem Master profesor fizickog vaspitanja i sporta može da se radi negde van sporta (da nije fitnes klub, školica sporta...)?

1434
pre 6 godina

Odgovor savetnice:

Hvala na pitanju. :) Nakon završetka Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja možeš da radiš kao sportski trenerorganizator sportske rekreacijenastavnik u školisportski trener ili kao sportski menadžer. Kao što vidiš sva pomenuta zanimanja pripadaju oblasti sporta, mada su dosta različita. Mnogi ljudi tokom karijere se bave poslom koji ne pripada oblasti njihovog školovanja, te aposlutno postoji mogućnost da se baviš nekim drugim zanimanjima. Za početak je veoma važno da prepoznaš šta je ono što te zaista interesuje, koja su tvoja interesovanja i želje kao i čime bi želeo da se baviš u bliskoj budućnosti.

Predlažem ti da pogledaš nađu BAZU ZANIMANJA i tekstove o NOVIM ZANIMANJIMA kako bi se dodatno informisao. Na primer trenutno se veoma razvija IT industrija i stalno se javljaju nova zanimanja i nove potrebe za mladima u ovoj oblasti..

Nadam se da sam uspela bar malo da ti pomognem, a ti kad zaključiš koja te zanimanja i oblasti interesuju piši nam kako bismo ti još konkretnije pomogli. :)