Aktuelno

Beogradska otvorena škola raspisuje konkurs za izlagače na Sajmu školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje

 

 

Beogradska otvorena škola

raspisuje konkurs

 za izlagače na Sajmu školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje

 

Pozivamo sve zainteresovane predstavnike srednjih škola u Srbiji da se prijave za izlaganje na Sajmu školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje, koji realizuje Beogradska otvorena škola uz podršku Solidar Suisee/Swiss Labour Assistance SLA – Kancelarije u Srbiji.

Sajam ima za cilj da okupi srednjoškolske timove nastavnika i stručnih saradnika koji se bave karijernim vođenjem i savetovanjem učenika, kao i druge zainteresovane predstavnike iz srednjih škola i drugih institucija i organizacija, kako bi međusobno razmenili iskustva i time unapredili svoj rad u ovoj oblasti koja je od velikog značaja za smanjenje osipanja učenika i povećanje zapošljivosti mladih.

 

Konkurs za izlagače na Sajmu otvoren je za sve srednje škole koje:

  • Imaju usvojen Program karijernog vođenja i savetovanja
  • Imaju formiran školski Tim za karijerno vođenje i savetovanje
  • Aktivno rade na pružanju usluga karijernog vođenja i savetovanja

Stručna selekciona komisija koja će biti formirana od predstavnika institucija i organizacija koje se bave obrazovanjem i karijernim vođenjem i savetovanjem najpre će odabrati 15 školskih timova, koji će dobiti priliku da tokom Sajma predstave ostalim izlagačima i učesnicima svoje aktivnosti. Komisija će takođe ispratiti predstavljanje školskih timova na Sajmu i nagraditi najbolji i najaktivniji tim.

Ukoliko ste zainteresovani da aktivnosti svoje škole predstavite na Sajmu u svojstvu izlagača, molimo vas da dvoje predstavnika tima prijavite putem onlajn formulara koji možete naći OVDE.

Pored popunjenog formulara, neophodno je da do kraja isteka roka za prijavu pošaljete školski program za karijerno vođenje i savetovanje na imejl adresu tamara.kljajic@bos.rs.

Rok za prijavu učešća na Sajmu u svojstvu izlagača je 10. jun 2015. godine.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Tamari Kljajić iz Beogradske otvorene škole putem imejla tamara.kljajic@bos.rs ili putem telefona 011/3061341.

Sajam će biti održan 23. juna 2015. godine sa početkom u 11 časova, u velikoj sali Doma omladine u Beogradu. 

Svim izlagačima na Sajmu koji dolaze van Beograda biće refundirani putni troškovi u visini povratne autobuske ili vozne karte.

251
28.05.2015
EU flag Rad portala BOŠ Karijera podržava Evropska unija u okviru programa „Evropa za građane i građanke“.