Aktuelno

Treći veliki Youth2Business događaj “Sa privredom na ti: mladi i posao”

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na trećem velikom Youth2Business događaju “Sa privredom na ti: mladi i posao”. Događaj se održava u sredu, 28. oktobra 2015. godine od 15-18 časova u prostorijama Impact hub-a (Makedonska 21) u Beogradu.

Ovaj događaj se organizuje u okviru projekta „PRAKSAM – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse, koji finansijski podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Youth2Business za cilj ima da okupi predstavnike privrede i mlade dajući im mogućnost da se povežu. Na taj način možete saznati više o pojedinačnim iskustvima uspešnih ljudi i o uspešnim poslovnim poduhvatima u Srbiji. Na događaju ćete imati priliku da razgovarate sa četiri predstavnika kompanija koji svojim iskustvom i pozicijom najviše mogu doprineti vašem profesionalnom razvoju, odnosno da se informišete o kompanijama u kojima bi se vaše ambicije i stečena znanja ostvarila u punom kapacitetu.

Na početku događaja, mlade i predstavnike privrede će pozdraviti: Snežana Klašnja,  pomoćnica ministra u Ministarstvu omladine i sportaMirjana Kovačević,direktorka Centra za edukaciju Privredne komore Srbije, Nikola Mikašinovićkoordinator u SOLIDAR Suisse - Kancelarija u Srbiji i  Vesna Đukićgeneralna direktorka Beogradske otvorene škole. Nakon uvodnog obraćanja, svaki učesnik će razgovarati sa ukupno 4 govornika. Grupe će brojati najviše 10 učesnika i rotiraće se na 30 minuta.

Predstavnici sa kojima ćete moći da razgovarate su:  

Nataša FilipovićdirektorkaOvation BBDO

Silvana ĐurčevićHR direktorkaBambi

Ana PetonjićSEE Event SpecialistIBM

Tatjana JovanovićHR direktorkaPhilip Morris Interantional

Marija SokićHead of Treasury and Corporate Risk ManagementAtlantic Grupa

Stevan Ristić, direktor, Nedeljnik Vreme

Lana ObrkneževićHR direktorkaPolimark Group;

Nevena Vračar, menadžerka za strategiju i razvojDelta Holding

 

OVDE možete da pogledate vest i fotografije sa prošlog Youth2Business događaja.  

388
15.10.2015
EU flag Rad portala BOŠ Karijera podržava Evropska unija u okviru programa „Evropa za građane i građanke“.