Aktuelno

Konkurs za izlagače na Sajmu školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje

Dragi direktori, nastavnici i stručni saradnici,

 

zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da se ispred Vaših uvaženih škola prijavite za izlaganje na Drugom Sajmu školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje, koji realizuje Beogradska otvorena škola u partnerstvu sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a uz podršku Solidar Suisee/Swiss Labour Assistance SLA – Kancelarije u Srbiji.

Sajam ima za cilj da okupi srednjoškolske timove koji se bave karijernim vođenjem i savetovanjem učenika, kao i druge zainteresovane predstavnike iz srednjih škola i drugih institucija i organizacija, kako bi međusobno razmenili iskustva i time unapredili svoj rad u ovoj oblasti koja je od velikog značaja za smanjenje osipanja učenika i povećanje zapošljivosti mladih.

 

Ukoliko ste zainteresovani da aktivnosti svoje škole predstavite na Sajmu u svojstvu izlagača, molimo Vas da dvoje predstavnika tima prijavite putem onlajn formulara koji možete naći OVDE.

Konkurs za izlagače na Sajmu otvoren je za sve srednje škole koje:

  • Imaju usvojen Program karijernog vođenja i savetovanja
  • Imaju formiran školski Tim za karijerno vođenje i savetovanje
  • Aktivno rade na pružanju usluga karijernog vođenja i savetovanja

Stručna selekciona komisija koja će biti formirana od predstavnika institucija i organizacija koje se bave obrazovanjem i karijernim vođenjem i savetovanjem najpre će odabrati 15 školskih timova, koji će dobiti priliku da tokom Sajma predstave ostalim izlagačima i učesnicima svoje aktivnosti. Komisija će takođe ispratiti i predstavljanje školskih timova na Sajmu, te nagraditi najbolji i najaktivniji tim.

Pored popunjenog formulara, neophodno je da do kraja isteka roka za prijavu pošaljete školski program za karijerno vođenje i savetovanje na imejl adresu natalija.golovic@bos.rs.

Rok za prijavu učešća na Sajmu u svojstvu izlagača je 06. jun 2016. godine.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Nataliji Golović iz Beogradske otvorene škole putem imejla natalija.golovic@bos.rs ili putem telefona 011/3061341.

Sajam školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje održaće se 13. juna 2016. godine u Beogradu. Svim izlagačima na Sajmu koji dolaze van Beograda biće refundirani putni troškovi u visini povratne autobuske ili vozne karte.

217
27.05.2016
EU flag Rad portala BOŠ Karijera podržava Evropska unija u okviru programa „Evropa za građane i građanke“.