Aktuelno

BOŠ te poziva da učestvuješ u istraživanju

Kako provodiš svoje slobodno vreme? Da li većinu svog slobodnog vremena provodiš na društvenim mrežama ili sa svojim društvom? :)

Beogradska otvorena škola u okviru projekta ,,PossitiveLeisure4Youth - Slobodno vreme za mlade kao deo pozitivne pedagogije" sprovodi istraživanje za mlade i omladinske organizacije/organizacije za mlade o inkluzivnim aktivnostima za provođenje slobodnog vremena. Veoma nam je važno da čujemo i tvoje mišljenje o temi, kako bismo uspešno sproveli dalje aktivnosti u projektu.

 

Stoga bismo te najljubaznije zamolili da:

 

 

Potrebno je da izdvojiš 10-15 minuta kako bi popunio/la upitnik.

U okviru upitnika možeš ostaviti svoje kontakt podatke i na taj način ćeš imati priliku da dobiješ materijale kreirane tokom projekta kao i da se direktno uključiš u proces pilotiranja produkata projekta.

Podaci prikupljeni ovim putem biće korišćeni isključivo u svrhe planiranja daljih aktivnosti i biće prikazani zbirno, bez navođenja pojedinačnih podataka.

Projekat ,,PossitiveLeisure4Youth - Slobodno vreme za mlade kao deo pozitivne pedagogije" realizuje Univerzitet u Plovdivu (Bugarska) u saradnji sa Nacionalnom asocijacijom stručnjaka koji rade sa osobama sa invaliditetom i Jedinicom za volonterizam 112 (Bugarska), Asocijacijom volontera u obrazovanju (Austrija), PhoenixKM BVBA (Belgija), a podržan je od strane Evropske komisije kroz program Erazmus+.

U okviru projekta biće kreiran vodič priručnik na temu osmišljavanja inkluzivnih aktivnosti u slobodno vreme kao i aplikacija za mobilne telefone. Takođe, biće pokrenuta i kampanja za podizanje svesti šire javnosti o važnosti kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za mlade sa invaliditetom i mlade iz ranjivih grupa.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da kontaktirate Nataliju Golović iz Beogradske otvorene škole putem imejla natalija.golovic@bos.rs ili putem telefona 011/3061341.

Najlepše hvala na izdvojenom vremenu i podršci!

 

Tim Beogradske otvorene škole

 

 

 

 

 

 

 

 

452
22.02.2018
EU flag Rad portala BOŠ Karijera podržava Evropska unija u okviru programa „Evropa za građane i građanke“.