Aktuelno

Poziv za volontiranje na Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu

Pred nama je još jedno, dvanaesto po redu, beogradsko leto tokom koga će srpsku prestonicu posetiti više od 150 studenata iz čitavog sveta!

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu će se ove godine održati od 15. do 23. jula pod sloganom Preuzmi inicijativu, a domaći i strani učesnici će imati priliku da uživaju u raznovrsnim manifestacijama zabavno-edukativnog karaktera.

Pozivamo sve zainteresovane mlade da učestvuju u organizaciji najvećeg studentskog festivala u Jugoistočnoj Evropi!

Kao volonterima na festivalu, pružiće im se prilika da steknu različita korisna iskustva: od veština organizovanja i upravljanja događajima do druženja sa vršnjacima iz čitavog sveta i upoznavanja njihovih kultura. Budući da je projekat međunarodnog karaktera, zvanični jezik festivala je engleski.

 

Volonterski sektori na festivalu su:

  1. Group guide volonteri/ke, koji će koordinisati grupama učesnika prilikom održavanja različitih manifestacija, a samim tim biti u stalnoj, neposrednoj komunikaciji sa njima.
  2. Info&host volonteri/ke, koji će biti na raspolaganju učesnicima prilikom dolaska, smeštanja i upoznavanja sa osnovnim informacijama tokom festivala.
  3. Sektor logistika, koji predstavlja jednu od najbitnijih preduslova za uspešno funkcionisanje festivala.
  4. Media volonteri/ke – video i foto* koji su zaduženi da zabeleže sve lepe trenutke u toku festivala i pretvore ih u uspomene.

USLOVI ZA VOLONTIRANJE:

  • Osobe starosti između 18 i 30 godina sa mestom boravka u Beogradu;
  • Poznavanje engleskog jezika;

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijavni formular se nalazi OVDE.

Rok za prijavljivanja volontera je 13. maj, 23:59.

Više informacija o prijavljivanju, volontiranju i festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.iswib.org, kao i na facebook stranicama www.facebook.com/worldyouthwave ili www.facebook.com/iswib.

490
03.05.2018
EU flag Rad portala BOŠ Karijera podržava Evropska unija u okviru programa „Evropa za građane i građanke“.