Pitanje savetnici

Prijemni ispit na master studijama antropologije

Zdravo, spremam se za prijemni ispit za upis na master studije antropologije, za prijemni ispit pisemo esej u kom izlažemo temu kojom bi se bavili na master studijama. Sam esej treba da sadrži dva dela: 1. Predstavljanje teme (istraženost teme u dosadasnjoj literaturi, predmet i cilj istraživanja, istraživacke pretpostavke/osnovna istraživacka pitanja) 2. Teorijsko- metodološki okvir istrazivanja. E sad, meni nije jasno sša treba da se navodi u teorijsko- metodološkom delu, da li samo metode i tehnike koje ce se koristiti i struktura sadržaja po poglavljima, pošto su predmet, cilj i pretpostavke navedeni u predstavljanju teme?

981
pre 6 godina

Odgovor savetnice:

Pošto je ovo pitanje vezano specifično za tvoje studije, mogla bih jedino da ti predložim kome bi mogla da se obratiš kako bi razjasnila ovu nedoumicu. U uputstvima navedenim na sajtu fakulteta, navedeno je da se za pitanja u vezi sa formulisanjem ideje završnog master rada može obratiti koordinatorki master studija (Ivana Gačanović - igacanov@f.bg.ac.rs). Takođe, ukoliko si već odabrala mentora/mentorku rada, možeš zamoliti i tu osobu za savet.
Nadam se da ćeš uspeti da brzo razrešiš svoju nedoumicu! Ako budeš imala bilo koje dodatno pitanje u vezi sa kojim bih ja mogla da ti pomognem, slobodno mi piši!