Pitanje savetnici

Razlika izmedju specijalističkih strukovnih studija u oblasti strukovna medicinska sestra u anesteziologiji i reanimaciji i strukovni anestetičar na Medicinskom fakultetu u Beogradu?

Hvala Vam najlepše na odgovoru. Zanima me još samo koja je razlika izmedju specijalističkih strukovnih studija u oblasti strukovna medicinska sestra u anesteziologiji i reanimaciji na Visokoj zdravstvenoj školi u Zemunu i specijalističkih strukovnih studija u oblasti strukovni anestetičar na Medicinskom fakultetu u Beogradu?

1470
pre 5 godina

Odgovor savetnice:

Nema na čemu, hvala tebi što si ponovo pisala :)
Ne mogu da pronađem program studija za strukovne studije anestetičara na Medicinskom fakultetu, s obzirom da na njihovom sajtu samo stoji program za studije strukovna medicinska sestra i strukovni fizioterapeut. Jedina informacija koju sam pronašla jeste konkurs koji sam ti prethodno poslala.
Mislim da bi konkretno o ovom programu najbolje bilo da se obratiš direktno Medicinskom fakultetu, i zamoliš ih ako imaju da ti pošalju neke informacije, pa da uporediš sa programom studija na Visokoj zdravstvenoj školi u Zemunu. Pretpostavljam da si plan nastave već videla, ali evo ga ponovo ovde.
Žao mi je što ne mogu više da ti pomognem, ali ne bih se usudila da pričam napamet s obzirom da nisam iz medicinske struke. Ako mogu još nekako da ti pomognem, tu sam.