Pitanje savetnici

Nastavak studija

Poštovani, Studiram Visoku školu za porez i carinu. 2 godina sam. Budući da mi je ostala još jedna godina na toj Visokoškolskoj ustanovi volela bih da nakon završetka istog nastavim školovanje. Pored ovog trenuto što studiram jako me zanima posao marketing menadžera, digitalni marketing . Takođe volim pozorište , umetnost ... Pokušavam da nađem nešto što bih sva moja interesovanja mogla da spojim u jedno ....

466
pre 1 godinu

Odgovor savetnice:

Lepo je videti da neko ima tako širok spektar interesovanja. :)

Digitalni marketing a sa njim i marketing menažment su postali ključna tačka uspešnosti u svetu marketinga i reklamiranja. Imaš na raspolaganju dve mogućnosti: 1) Da upišeš master strukovne studije ili 2) Da upišeš osnovne akademske ili strukovne studije.

Informacije o upisu na osnovne akademske studije možeš naći na par mesta: 

1. Visoka škola modernog biznisa: https://mbs.edu.rs/osnovne-studije/marketing/ 

2. Univerzitet Mitropolitan: https://www.metropolitan.ac.rs/master-studije/marketing-menadzment/

Po završetku studija marketinga, postoji mogućnost da se zaposliš u određenoj instituciji kulture i umetnosti, u sektoru za marketing, ukoliko postoji. To bi mogao da bude dobar spoj marketinga i umetnosti ukoliko to odgovara tvojim potrebama i interesovanjima!

Međutim, kako bi sebi olakšala odluku, pokušaj da uradiš test osobina veština i interesovanja koji se nalazi na našem sajtu: https://karijera.bos.rs/testovi Kada budeš uradila ove testove, na našoj listi fakulteta i visokih škola, kao i u našoj bazi zanimanja možeš pronaći one koji odgovaraju tvojim osobinama, veštinama i interesovanjima.