Aktuelno

Priprema za poslovni intervju - besplatne online konsultacije

13.04.2020.

U vreme pandemije korona virusa, većina mladih odlučila je da konstruktivno provede svoje slobodno vreme i posveti se ličnom razvoju i napredovanju. Neki su odlučili da konačno završe online kurs za koji dugo nisu imali vremena, pročitaju koja već neko vreme čeka na polici, ili nauče novu veštinu kroz online tutorijale.

Među njima su i pojedinci i njihove kompanije koji su odlučili da svoje slobodno vreme posvete i drugima. Konsultanti koji se bave regrutacijom ponudili su svoje savetodavne usluge svima onima koji žele da se što bolje pripreme za razgovor za posao sa koji očekuju u daljoj ili bližoj budućnosti. Putem online razgovora, konsultanti nude usluge razvoja veština koje su neophodne za uspešnu komunikaciju, od toga kako da posebno istaknete svoje jake strane do boljeg razumevanja trendova na tržištu rada.

Ovaj program je besplatan, i prvenstveno je namenjen studentima završnih godina fakulteta. Učesnicima će biti dodeljen konsultant koji će kroz razgovor kreirati personalizovan pristup kako bi se najefikansnije razvile željene veštine.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće u programu, svoj CV možete poslati na razgovor@manpower.rs.

Više o programu ćete pročitati ovde.