Aktuelno

[KONKURS] Praksa u oblasti ljudskih resursa

H.art Development Center je HR konsultantska agencija sa misijom razvijanja ljudi i unapređenja procesa u kompaniji. Cilj naših usluga je povećanje produktivnosti, zadovoljstva, lakoće poslovanja i poboljšanje funkcionisanja dela ili kompanije u celosti. U fokusu su razvojni projekti, kao kombinacija koučinga, HR konsaltinga, treninga, praćenja i procena razvojnih potreba kompanija i zaposlenih.

pre 1 mesec
#Mladi nisu sami: Jesu li nam dvadesete najbolje godine života?

Svesni smo da na internetu možeš naći pregršt tekstova o važnosti očuvanja mentalnog zdravlja, ali takođe smo svesni da koliko god da pričamo o ovoj temi, moramo pričati glasnije i intenzivnije. Portal MINGL pokrenuo je kampanju #Mladi nisu sami u okviru koje razgovaramo sa psiholozima i stručnjacima u oblasti mentalnog zdravlja. O izazovima mlađih generacija razgovarali smo sa Bojanom Obradović, jednom od osnivača projekta "Pričajmo o tome".

pre 1 mesec
#Mladi nisu sami: Karijerne promene i kako ih preživeti?

Svesni smo da na internetu možeš naći pregršt tekstova o važnosti očuvanja mentalnog zdravlja, ali takođe smo svesni da koliko god da pričamo o ovoj temi, moramo pričati glasnije i intenzivnije. Portal MINGL pokrenuo je kampanju #Mladi nisu sami u okviru koje razgovaramo sa psiholozima i stručnjacima u oblasti mentalnog zdravlja. O tome kako da preživimo karijerne promene pričamo sa Tijanom Tomić.

pre 1 mesec
#Mladi nisu sami: Mentalno zdravlje nije samo stvar pojedinca

Svesni smo da na internetu možeš naći pregršt tekstova o važnosti očuvanja mentalnog zdravlja, ali takođe smo svesni da koliko god da pričamo o ovoj temi, moramo pričati glasnije i intenzivnije. Portal MINGL pokrenuo je kampanju #Mladi nisu sami u okviru koje razgovaramo sa psiholozima i stručnjacima u oblasti mentalnog zdravlja. Sa An Mari Čurčić pričali smo o njenoj inicijativi Za tebe #VAŽNOJE, o tome dokle smo kao društvo stigli kada se radi o destigmatizaciji psiholoških problema i potreba mladih.

pre 2 meseca
#Mladi nisu sami: Zašto ne treba normalizovati stres na poslu

Svesni smo da na internetu možeš naći pregršt tekstova o važnosti očuvanja mentalnog zdravlja, ali takođe smo svesni da koliko god da pričamo o ovoj temi, moramo pričati glasnije i intenzivnije. Portal MINGL pokrenuo je kampanju #Mladi nisu sami u okviru koje razgovaramo sa psiholozima i stručnjacima u oblasti mentalnog zdravlja. Sa Dragom Šapić, master psihološkinjom u edukaciji za sistemsku porodičnu psihoterapiju, razgovarali smo o mentalnom zdravlju mladih, izazovima Generacije Z, fenomenu straha od propuštanja, kao i o brojnim drugim pitanjima.

pre 2 meseca
[KONKURS] Erasmus studentska mreža te poziva da volontiraš!

Često možemo sa čujemo da volontiranje nije važno i da je to gubljenje vremena, odnosno da kada si volonter ili volonterka radiš nešto za džabe. Da li je to zaista tako? Kada smo studenti u većini slučajeva možemo da radimo poslove koji nemaju puno veze sa našim interesovanjima, na kojima možemo steći radno iskustvo i zaraditi dzeparac, ali koje nam neće direktno biti od koristi u daljoj profesionalnoj karijeri. U takvoj situaciji se javlja volontiranje kao opcija kroz koju možemo steći znanja i veštine u oblastima koje nas interesuju, a koje nam kasnije kroz život mogu mnogo značiti.

pre 2 meseca
[KONKURS] BOSCH traži praktikante u marketing timu

Bosch u Srbiji predstavljaju dva nezavisna preduzeća: Robert Bosch d.o.o. i BSH Aparati za domaćinstvo, koja su zadužena za teritoriju Srbije, Crne Gore i Republiku Severnu Makedoniju, tako čineći regionalne podružnice Bosch Grupe, jedne od najvecih industrijskih kompanija na svetu.

pre 3 meseca
Poziv za volontere i volonterke na Forumu socijalnih inovacija 2021.

Želiš da stekneš iskustvo u organizaciji regionalne konferencije? Zanima te tema socijalnog preduzetništva? Želiš da stekneš nova i značajna poznanstva? Postani deo tima koji će organizovati osmi po redu Forum socijalnih inovacija. Stekni teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji najveće godišnje konferencije o socijalnim inovacijama u zemlji i regionu i poveži se sa ljudima koji dele tvoja interesovanja!

pre 3 meseca
[KONKURS] CEPORA traži nove volontere

Otvorene su prijave za novi ciklus programa volontiranja u Cepori! Program volontiranja se organizuje za Razvojno-preventivni centar i obuhvata učestvovanje u realizaciji razvojno-preventivnih radionica sa decom bez roditeljskog staranja koja se nalaze na domskom smeštaju u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine – Beograd. Do sada je u Programu volontiranja učestvovalo preko 150 volontera.

pre 3 meseca
Poziv za volontere - Mreža psihosocijalnih inovacija

PIN- Psychosocial Innovation Network poziva studente Psihologije i studente Fakulteta primenjenih umetnosti da učestvuju u aktivnostima na projektu „Jedni za druge: Podrška integraciji izbeglica i jačanje mreža u zajednici“ koji sprovodimo u saradnji sa Međunarodnom organizacijom za migracije (IOM) u Srbiji.

pre 3 meseca
Alternativni izveštaj o položaju i potrebama mladih u Srbiji za 2021. godinu

Krovna organizacija mladih Srbije – KOMS, najviše nezavisno predstavničko telo mladih u Srbiji, već petu godinu zaredom objavljuje Alternativni izveštaj o položaju i potrebama mladih u Republici Srbiji. Alternativni izveštaj nastaje kao rezultat najvećeg istraživanja o mladima u Srbijii. Izveštaj se tradicionalno objavljuje na Međunarodni dan mladih – 12. avgusta

pre 3 meseca
[KONKURS] ADRA raspisuje konkurs za pedagoga

Fondacija ADRA Srbija – Adentistički razvojni i humanitarni rad, je nevladina, humanitarna i razvojna organizacija koja radi sa ljudima pogođenim siromaštvom i nevoljom kako bi se pokrenule pravedne i pozitivne promene kroz osnažujuća partnerstva i odgovorno delovanje.

pre 3 meseca
[KONKURS] START IT traži projektnog asistenta

Ukoliko te zanima upravljanje projektima, voliš da radiš na kompleksnim zadacima, da zavodiš red u velikoj količini podataka i brojeva, imamo priliku za tebe. Lokacija angažmana je Beograd. Pozicija podrazumeva full time radno vreme, koje je strandardno od 9h do 17h. Jedan od preduslova je minimum 3 meseca iskustva rada na nekom donatorskom projektu.

pre 3 meseca