Aktuelno

Besplatne konsultacije za CV - Virtuelni sajam zapošljavanja

17.05.2021.

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje Virtuelni sajm za zapošljavanje 20. maja 2021. godine u periodu od 10 do 16h. Na sajmu  je obezbeđeno učešće 70 kompanija iz Srbije koje nude mogućnost za zaposlenje, a očekuje se učešće 7.500 registrovanih učesnika, tražilaca posla. Prilikom registracije neophodno je da imate CV u elektronskoj formi i mail adresu. Nakon registracije svaki učesnik dobija link do virtuelnog sajma koji će biti aktivan samo 20.5. u periodu od 10 do 16 časova.

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje Virtuelni sajm za zapošljavanje 20. maja 2021. godine u periodu od 10 do 16h. Na sajmu  je obezbeđeno učešće 70 kompanija iz Srbije koje nude mogućnost za zaposlenje, a očekuje se učešće 7.500 registrovanih učesnika, tražilaca posla. Prilikom registracije neophodno je da imate CV u elektronskoj formi i mail adresu. Nakon registracije svaki učesnik dobija link do virtuelnog sajma koji će biti aktivan samo 20.5. u periodu od 10 do 16 časova

Centar Inventiva ovom prilikom želi da osnaži sve učesnike koji žele da se priključe i  pronađu posao, ali im je potrebna podrška. Svesni smo da postoji veliki broj ljudi kojima je posao neophodan, ali nisu imali prilike da koriste informacionu tehnologiju do sada ili nisu dovoljno vešti i sigurni prilikom korišćenja iste, nemaju već sastavljen CV koji je neophodan za registraciju ili bi se lakše odlučili za učešće znajući da imaju podršku tokom celog procesa. Kako to ne bi bila prepreka ljudima da se priključe Virtuelnom sajmu i pronađu priliku za sebe, Centar Inventiva želi da  pruži podršku učesnicima koji žele da se priključe Virtuelnom sajmu na nekoliko načina: 

  • Pruženjem besplatnih konsultacija pri izradi ili korekciji radne biografije (CV) i  pružanjem konsultacija o načinu predstavljanja poslodavcu. Od 14.5. do 20.5. svi zainteresovani učesnici mogu nas kontaktirati putem društvenih mreža Centra Inventiva, mail adresekarijernicentarinventiva@gmail.com, ili pozivanje broja telefona: 069/3870975, ukoliko žele besplatne konsultacije.
  • Na dan sajma, 20.5. od 10 do 16h Centar Inventiva biće dostupan za sve zainteresovane u Srednjoj školi za brodarstvo, brodogradnju i hidrogradnju. Tu smo za Vas da zajedno radimo  na CV-ju, da se spremimo za razgovor sa poslodavcem ili da se pomognemo pri registraciji.

Sve aktivnosti su besplatne.

Sve dodatne informacije možete pronaći na: 
http://www.nsz.gov.rs/live/info/vesti/dobrodo_li_na_virtuelni_sajam_zapo_ljavanja_.cid75441
https://www.facebook.com/centarinventiva