Aktuelno

[Konkurs za praksu] FLEXIS digitalna agencija

02.06.2021.

Flexis čine digitalni eksperti i stratezi. Tu su ozbiljni accounti ali i zabavni kopirajteri. Flexis su kreativci, project manageri, media buyeri i programeri. Flexis su dizajn stručnjaci i maštoviti ilustratori. Flexis je tim koji prevazilazi očekivanja.

Zašto praksa u Flexisu?

Za početak, tri meseca češ učiti o digital marketingu: kako postaviti strategiju, kreirati kampanju, komunicirati sa fanovima i klijentima. Naučićeš I kako se piše copy, kreira sadržaj, definiše ciljna grupa, kako izabrati prave influensere za određeni brend i voditi saradnju sa njima. Biće i malo ozbiljnijih tema kao što su izveštavanje, oglašavanje i web produkcija.

Upoznaćeš Flexis tim, naše vrednosti i klijente i videti kako izgleda kada provodiš 8h dnevno u kreativnoj digital agenciji.

Imaćeš mentore koje ćeš moći sve da pitaš, pa ako nakon 10ak godina iskustva ne znamo, naučićemo zajedno.

Dok si kod nas na praksi bićeš deo Flexisa baš kao svi ostali članovi tima i uvek ćemo želeti da čujemo šta imaš da kažeš.

Najviše ćeš raditi na poznatim brendovima: Coca Cola, Schweppes, neXt, ROSA, FuzeTea, Imlek, SIKA, Mercator, Somersby, Blanc, API banka

Plan je da proverimo kako funkcionišemo zajedno – ako je svima super, ostaće super i ti dobijaš priliku da dalje napreduješ zajedno sa nama.

Pošalji nam CV na hr@flexis.rs, do 06.06.2021.

(Prilikom slanja prijave staviti naslov mejla: Praksa - leto 2021)

Tekst konkursa preuzet sa: https://flexis.rs/