Aktuelno

Otvoren konkurs za jubilarnu 30. generaciju Studija budućnosti

20.06.2022.

Beogradska otvorena škola raspisuje konkurs za upis jubilarne, 30. generacije obrazovnog programa Studije budućnosti! Ako studiraš na nekom od beogradskih univerziteta, imaš do 27 godina i želiš da se lično i profesionalno razvijaš, ovo je program za tebe!

BOŠ svojim studentima pruža:

  • Predavanja i radionice;
  • Program stažiranja;
  • Alumni2Students  program mentorstva;
  • Podršku u izradi završnog projekta.

Program Studije budućnosti daje ti znanja iz različitih sfera savremenog života, kao i mnoge prilike u daljem profesionalnom usavršavanju.

Kroz sve ove aktivnosti grupa mladih i ambicioznih ljudi radiće na sopstvenom razvoju - kroz grupne psihološke radionice, čitanje i debatovanje u okviru književnog kluba, putovanje i mnogo toga drugog.

Studije budućnosti su obrazovni program na kom se znanje stiče i deli na jedinstven način. To je prilika za ambiciozne i svestrane studente i studentkinje da razvijaju kritičko mišljenje, originalnost i volju za saznanjem. Program je namenjen onima koji će u oktobru 2022. godine imati do 27 godina i biti studenti/kinje završne godine, apsolventi/kinje ili studenti/kinje master studija na nekom od beogradskih univerziteta.

Izbor studenata za Studije budućnosti odvija se u tri faze:

  • Prijavljivanje kandidata,
  • Testiranje,
  • Intervju i konačan izbor.

Konkurs je otvoren do petka, 8. jula do 23:59h.

Sve informacije o načinu prijavljivanja možete pronaći u sledećem dokumentu.

Takođe, sve dodatne informacije o programu kao i odgovore na tvoja pitanja možeš dobiti na Info danu povodom upisa jubilarne 30.generacije Studija budućnosti, koji će se održati 8. juna u 11:00h. Info dan će biti realizovan u prostorijama Beogradske otvorene škole (Bulevar oslobođenja 177, Beograd), a za ovaj događaj se možeš prijaviti putem mejla upis2022@bos.rs.