Aktuelno

KADAR DA BUDEM KADAR

19.05.2023.

Univerzitet u Beogradu - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 29. maja do 2. juna 2023. godine. Devetnaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: uspešna komunikacija u poslovom okruženju, rešavanje konflikata i asertivnost, kritičko mišljenje, prezentacione veštine I emocionalna inteligencija.

Univerzitet u Beogradu - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 29. maja do 2. juna 2023. godine.
 

Devetnaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: uspešna komunikacija u poslovom okruženju, rešavanje konflikata i asertivnost, kritičko mišljenje, prezentacione veštine I emocionalna inteligencija. Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti eksperti iz kompanija Advance International (Marina Petruševski), SBB (Marko Djurić), HR Team (Ivona Simić), Erakov Concept (Nataša Pančić), kao i iz psihološkog savetovališta Mozaik (Marija Živković), saradnici Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.

Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo preko 500 polaznika i 60 predavača i trenera.
 

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi OVDE. 
 

Poziv za prijavljivanje otvoren je do 24. maja do ponoći. Broj mesta je ograničen a prijava neophodna.
 

Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu, niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas! Očekuje vas ukupno 30 sati korisnih informacija, vežbi, primera iz poslovnog sveta, testiranja pretpostavki o uspehu u sigurnom i podsticajnom okruženju i zabavnog druženja sa kolegama sa različitih fakulteta. Učićete od uspešnih ljudi besprekornih biografija koji imaju veliko iskustvo u držanju treninga zaposlenima, odlične ocene za taj interaktivni rad i spremnih da znanje podele sa Vama na studiozan i posvećen način.
 

Ne oklevajte i prijavite se!

Izvor: https://studenter.org/dogadjaji/dogadjaj/program-kadar-da-budem-kadar