Aktuelno

OTVORENO PRIJAVLJIVANJE ZA LETNJU ŠKOLU ADVERTAJZING ZA POČETNIKE “GET CREATIVE WITH MCCANN BEOGRAD”

15.06.2023.

Ako vas zanima karijera u oblasti advertajzinga, volite marketing, zanima vas kako se pozicionira brend, želite da saznate više o kreativnim procesima i njegovim alatima, hoćete da upoznate ljude koji stoje iza uspešnih marketinških kampanja i poznatih brendova, iskoristite priliku da ovog leta učestvujete u radu letnje škole advertajzinga koju za studente organizuje Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa agencijom "McCANN Beograd".  Letnja škola pod nazivom "Get creative With McCANN Beograd" realizovaće se od 4. do 7. jula 2023. godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu. 

Ako vas zanima karijera u oblasti advertajzinga, volite marketing, zanima vas kako se pozicionira brend, želite da saznate više o kreativnim procesima i njegovim alatima, hoćete da upoznate ljude koji stoje iza uspešnih marketinških kampanja i poznatih brendova, iskoristite priliku da ovog leta učestvujete u radu letnje škole advertajzinga koju za studente organizuje Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa agencijom "McCANN Beograd".  

Letnja škola pod nazivom "Get creative With McCANN Beograd" realizovaće se od 4. do 7. jula 2023. godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.  

Program škole obuhvatiće interaktivne radionice i predavanja stručnjaka iz oblasti advertajzinga, zaposlenih u agenciji "McCANN Beograd", kao i individualne i grupne zadatke za studente. Programom je predviđena i jedna poseta prostorijama agencije "McCANN Beograd".  

Prijavljivanje se obavlja putem sledećeg linka do 26. juna u ponoć.  https://forms.office.com/e/dyKgBdG6PU

Učešće studenata je besplatno, a prisustvo na kompletnom programu neophodno za dobijanje potvrde o pohađanju letnje škole. Svi prijavljeni biće obavešteni 30. juna o statusu svoje prijave. 

Podršku realizaciji letnje škole pružio je “Bambi”, “Rosa” i “Nutrino Lab”, zahvaljujući čijim poklon paketima će predavači i studenti moći da se okrepe tokom trajanja programa.

U nastavku pogledajte detaljnu agendu i više informacija o organizatorima.

 

O organizatorima: 

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu  pomaže studentima Univerziteta u Beogradu u razvoju onih znanja i veština koje će im biti od značaja tokom studiranja i pri zapošljavanju i doprinosi da mladi tokom studija stiču saznanja o svetu poslovanja i svojim programima priprema studente za uspešni prelazak na sledeći nivo razvoja karijere nakon diplomiranja.   

Agencija "McCANN Beograd" duboko veruje u kreativnost kao glavnu pokretačku snagu. Održiva kreativnost, kao i dugogodišnja partnerstva sa brendovima koji imaju hrabrosti da pokrenu razgovor oko važnih tema i utiču na promene, kako u svojim industrijama, tako u celokupnom društvu, deo su DNK naše agencije. Agenciju "McCANN Beograd" osnovao je Srdjan Šaper 1997. godine, sa sedištem u Beogradu, i posluje u okviru jednog od vodećih komunikacionih sistema I&F Grupe, koja uspešno posluje u 12 zemalja južne i severne Evrope. 

 

T ekst i slika preuzeti sa sajta: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/node/1499