Aktuelno

Jesenji sajmovi zapošljavanja TOP JOB

30.06.2023.

Nakon uspešno održanog prolećnog TOP JOB-a u Beogradu, izlazimo u susret potrebama na tržištu rada i organizujemo još jedan beogradski Sajam, kako bismo pomogli kompanijama da privuku što veći broj kadrova. Takođe, želeći da priđemo kandidatima i obezbedimo dinamičniji prostor, ove godine Sajam TOP JOB organizujemo u Novom Sadu na najprometnijem mestu - u Promenadi.

Veliko mi je zadovoljstvo da Vas obavestim da ove jeseni organizujemo dva sajma zapošljavanja TOP JOB - u Beogradu i u Novom Sadu.

 

TOP JOB u Beogradu biće održan 17. oktobra 2023. godine u Domu Omladine.

 

Nakon uspešno održanog prolećnog TOP JOB-a u Beogradu, izlazimo u susret potrebama na tržištu rada i organizujemo još jedan beogradski Sajam, kako bismo pomogli kompanijama da privuku što veći broj kadrova.

 

Vojvođanski TOP JOB ove godine biće održan u Novom Sadu 31. oktobra 2023. godine u Promenadi.

 

Želeći da priđemo kandidatima i obezbedimo dinamičniji prostor, ove godine Sajam TOP JOB organizujemo u Novom Sadu na najprometnijem mestu - u Promenadi.

 

Na ovaj način omogućili smo kompanijama izlagačima da se opredele za jednu ili drugu lokaciju, ali i da one kompanije koje imaju potrebe za zapošljavanjem i u Vojvodini i u Beogradu, mogu po povoljnim uslovima da učestvuju na oba TOP JOB-a.

 

Za više informacija pozovite na broj telefona: +381 63 333 037 ili nam pišite na: marina.antic@back-up.rs i katarina.vujic@back-up.rs