Aktuelno

DRUŽIMO SE OPET: DRUGA UNiverzijada APsolvenata REgionalnih Država / Forum UNAPRED 2023

05.07.2023.

Univerzijadu UNAPRED organizujemo da okupimo posebno vas apsolvente i  studente završnih godina osnovnih i master studija. Da vam ukažemo na mogućnosti zapošljavanja u ovom i blisko budućem trenutku. Panelisti će, pored predstavnika univerziteta, komora i ministarstava, biti i ugledni privrednici iz regiona i specifična zajednica stručnjaka koji se bave ljudskim resursima i komplementarnim delatnostima tj. imaju ekspertizu u rukovođenju kadrovima, treningu i obuci kadrova...

I ove godine vidimo se na Forumu UNAPRED 2023! S obzirom na sjajne utiske sa Foruma UNAPRED 2022 i brojne ostvarene konekcije i realizovane saradnje, nastavljamo u cilju povezivanja studenata / mladih ljudi i privrede.

U organizaciji StudENTER-a i Saveza studenata Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, uz pokrovitelje i sponzore, 
 

DRUGA UNiverzijada APsolvenata REgionalnih Država – Forum UNAPRED 2023 
 

održaće se 2. septembra 2023. godine na Mašinskom fakultetu u Beogradu (Kraljice Marije 16).
 

Program Foruma UNAPRED 2023, kao i obrazac za prijavu očekuju vas na linku.

 

Univerzijadu UNAPRED organizujemo da okupimo posebno vas apsolvente i  studente završnih godina osnovnih i master studija. Da vam ukažemo na mogućnosti zapošljavanja u ovom i blisko budućem trenutku.

Panelisti će, pored predstavnika univerziteta, komora i ministarstava, biti i ugledni privrednici iz regiona i specifična zajednica stručnjaka koji se bave ljudskim resursima i komplementarnim delatnostima tj. imaju ekspertizu u rukovođenju kadrovima, treningu i obuci kadrova, pa ćemo i njihove potvrde učešća na panelima Univerzijade permanentno objavljivati na www.studenter.org.

Više informacija možete saznati ovde: https://studenter.org/dogadjaji/dogadjaj/forum-unapred 

Tekst i slika su preuzeti sa sajta: https://studenter.org/pocetna-stranica