Aktuelno

PRIJAVITE SE ZA JESENJI CIKLUS ONLAJN KURSA „VEŠTINE UPRAVLJANJA KARIJEROM”

04.08.2023.

Ukoliko se približavate kraju svojih studija i niste sigurni šta dalje, bez panike – upišite kurs „Veštine upravljanja karijerom”. Glavni cilj kursa jeste pružanje podrške studentima u uspešnom upravljanju svojom karijerom i aktivnom uključivanju na tržište rada.

Pozivaju se studenti završnih godina da u pohađaju onlajn kurs „Veštine upravljanja karijerom”, koji organizuje Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.

 

Glavni cilj kursa jeste pružanje podrške studentima u uspešnom upravljanju svojom karijerom i aktivnom uključivanju na tržište rada.

 

Ukoliko se približavate kraju svojih studija i niste sigurni šta dalje, bez panike – upišite kurs „Veštine upravljanja karijerom”.

 

Ovaj kurs je idealna prilika da:

 

  • istražite i prepoznate svoja interesovanja, potrebe, znanja, veštine i sposobnosti, kao i da ih povežete sa zahtevima savremenog tržišta rada;
  • razmislite o svojim karijernim ciljevima i kreirate karijerni plan;
  • primenite različite metode i strategije traženja posla;
  • naučite da koristite različite izvore informacija o savremenom tržištu rada;
  • sastavite kvalitetnu prijavu za posao - radnu biografiju i motivaciono pismo;
  • i naučite kako da se uspešno predstavite poslodavcu na razgovoru za posao ili praksu.

 

Kurs će biti održan od u periodu od 4. septembra do 9. novembra 2023. na Moodle platformi Univerziteta u Beogradu.

 

  • Studenti mogu samostalno da prolaze kroz sadržaj i da u vreme kad im najviše odgovara rade na zadacima u okviru povezanih tematskih celina na nedeljnom nivou.
  • U periodu trajanja kursa, polaznici imaju pristup snimljenim predavanjima, zadacima i brojnim materijalima koji će angažovati i unaprediti njihove veštine upravljanja karijerom.
  • Podrška i povratna informacija voditelja kursa je planirana i kroz onlajn konsultacije i onlajn sastanke, a u završnici kursa planirano je okupljanje učesnika u Rektoratu, realizacija jedne radionice i upoznavanje polaznika sa predstavnicima odabranih kompanija sa kojima se realizuje dugogodišnja saradnja.

 

Prijavite se popunjavanjem kratkog registracionog formulara (link: https://forms.gle/GXxEf6je3z2PP4LT8).

 

Osim osnovnih podataka (ime i prezime, mejl adresa, fakultet...), neophodno je da pošaljete i svoj trenutni CV na čijem usavršavanju ćete raditi tokom kursa.

 

Rok za slanje prijave je 4.septembar 2023. do 8 sati ujutru.

Tekst i slika su preuzeti sa sajta: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/