Aktuelno

CareerDays - Posle faksa? Posao i praksa!

10.10.2023.

Carer Days je najveći sajam poslova i praksi koji već 30 godina nastoji da razbije jaz između studenata i kompanija i omogući da pronađu svoj prvi i pravi posao ili praksu. U okviru Case Study-ja delegati će imati prilike da dva dana rade na izradi studije slučaja zadatom od strane kompanija. Studije slučaja će obuhvatati realne probleme sa kojima se kompanije suočavaju, dok će delegati za izradu istih biti podeljeni u timove, a one sa najboljim rešenjem očekuje nagradni fond od 250 000 dinara .

Carer Days je najveći sajam poslova i praksi koji već 30 godina nastoji da razbije jaz između studenata i kompanija i omogući da pronađu svoj prvi i pravi posao ili praksu.

Sastoji se iz tri segmenta Case Study-ja, Speed Dating-a i sajma

Case Study-i će se održati 14. I 15. oktobra na Ekonomskom fakultetu, a sajam i Speed Dating 20. oktobra na Ekonomskom fakultetu.

 

U okviru Case Study-ja delegati će imati prilike da dva dana rade na izradi studije slučaja zadatom od strane kompanija. Studije slučaja će obuhvatati realne probleme sa kojima se kompanije suočavaju, dok će delegati za izradu istih biti podeljeni u timove, a one sa najboljim rešenjem očekuje nagradni fond od 250 000 dinara . 

 

Speed Dating predstavlja kratke intervjue sa predstavnicima kompanija, nakon kojih će delegati moći da dobiju posao ili praksu.

 

Sajam je srž projekta. Posetioci će imati priliku da se upoznaju i pričaju sa predstavnicima kompanija. Delegati će imati mogućnost da ostave svoj CV, kako pre samog sajma, tako i za vreme istog. 

 

5 razloga zašto doći na Career Days

 

Networking sa kompanijama- na dan sajma naši partneri imaće svoje štandove na kojima će delegati imati prilike da predstavnike kompanija pitaju sve što ih zanima o  poslovnom svetu kao i samoj kompaniji i prilikama u istoj. 

Prilika da se delegati prisustvuju pravom razgovoru za posao, nakon koga će imati priliku da dobiju posao ili praksu

Stavljanje u cipela kompanija kroz rešavanje Studije slučaja

Osvajanje vrednih novčanoh nagrada

Osluškivanje potreba kompanija