Karijerno savetovanje

Najveći karijerni događaj u regionu! - Belgrade Yourth Fair u aprilu u Beogradu

Youth Fair se ove godine održava u Cineplexx Ušće gde će biti velika karijerna konferencija za mlade kao i sve dodatne aktivnosti, dok će se uporedo odvijati online sajam praksi i poslova.

Youth Fair se ove godine održava u Cineplexx Ušće gde će biti velika karijerna konferencija za mlade kao i sve dodatne aktivnosti, dok će se uporedo odvijati online sajam praksi i poslova

Iskoristi ovu priliku jer te očekuje:

  • mnogobrojne prakse i poslovi
  • konferencija sa velikim brojem govornika iz najboljih kompanija i uspešnih ljudi iz poslovnog sveta;
  • simulacija razgovora za posao;
  • profi fotkanje za CV;
  • nagradni kviz znanja;
  • brojni pokloni za sve posetioce;
  • kao i besplatan sertifikat.

Zato ne propusti ovu šansu i obezbedi svoje mesto na vreme!

Prijavi se putem linka www.youthfair.rs/prijavi-se/ i vidimo se 20. i 21. aprila!

Tekst i slika preuzeti sa sajta https://startuj.com/vesti/belgrade-yourth-fair-u-aprilu-u-beogradu-7023

 

 

Usluga individualnog savetovanja

U moru informacija i širokoj ponudi mogućnosti koje nam svet rada i obrazovanja pružaju, postaje sve teže doneti karijernu odluku. Kako bi pomogli mladima da se snađu u svetu prepunom informacija i mogućnosti, BOŠ Karijera pruža korisne informacije o svetu rada kroz bazu zanimanja, pomaže mladima da prepoznaju svoja interesovanja i sposobnosti radeći testove osobina, veština i interesovanja, upoznaje mlade sa studijskim programima različitih obrazovnih ustanova kroz adresar državnih i privatnih fakulteta i visokih škola, i na kraju, pruža podršku u donošenju karijernih odluka nudeći usluge onlajn karijernog vođenja i savetovanja.

Ono čemu se posebno radujemo, jesu nove usluge karijernog savetovanja. Beogradska otvorena škola sada nudi individualno karijerno savetovanje za sve mlade, onlajn (putem ZOOM-a ili neke druge onlajn platforme) ili uživo - u prostorijama Beogradske otvorene škole. Ove usluge su potpuno besplatne i ne postoji ograničenje u broju konsultacija koje neko može zakazati.

Sa našom savetnicom možete da razgovarate o različitim karijernim nedoumicama – od pitanja izbora srednje škole ili fakulteta, odabira budućeg zanimanja ili promenama dosadašnjih izbora.

Odnos korisnika i savetnice u ovom procesu je prožet pružanjem podrške i razumevanja ali i pružanjem informacija o prilikama koje korisnici mogu da iskoriste. Na kraju, savetnica ohrabruje korisnike da samostalno donose odluke i usmerava ih ka različitim mogućnostima, koje mu omogućavaju da razviju svoje pune potencijale. Individualne konsultacije su prilagođene potrebama svakog korisnika/ce, i on/a sam/a bira prioritete o kojima želi da razgovara.

Ukoliko imaš izazova u donošenju karijernih odluka, BOŠ tim ti stoji na raspolaganju! Za usluge individualnog savetovanja se možeš prijaviti preko mejla savetnica@bos.rs!

Čekamo te!

Važne napomene:

  • Zakazivanje je obavezno;
  • Karijerno savetovanje ne podrazumeva testove profesionalne orijentacije;
  • Osoba koji zakaže konsultacije se mora lično pojaviti na sastanku (nije moguće učešće roditelja, staratelja, drugih članova porodice, nastavnika ili prijatelja)