Pitanje savetnici

Master na Građevinskom fakultetu nakon završene geologije

Poštovanje, ove godine završavam osnovne studije iz geologije. Interesuje me da upišem master na nekom drugom fakultetu, npr. Građevinski fakultet, može li mala

pomoć i koje su mi opcije? Unapred hvala,

1122
pre 5 godina

Odgovor savetnice:

Konkurs koji je ove godine izašao za upis master studija na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu možeš pogledati OVDE. Nisam uspela da pronađem nijednu drugu informaciju kako bih mogla konkretno da ti odgovorim da li bi mogao da konkurišeš za upis na master sa svojim fakultetom ili primaju samo studente koji su završili Građevinski fakultet. Kako bi dobio precizne informacije, najbolje bi bilo da se obratiš sekretaru Građevinskog fakulteta na telefon  011/3218520 ili putem mejla  sekretar@grf.bg.ac.rs.
Što se drugih opcija tiče, OVDE možeš pogledati konkurse za upis na master studije na Univerzitetu u Beogradu. Ako ti se neki fakultet učini interesantan, pogledaj koji su uslovi za upis. Ako kao i kod Građevinskog fakulteta nisi siguran da li bi mogao sa svojim fakultetom da konkurišeš, možeš isto da se obratiš sekretaru ili studentskoj službi.
Možda će ti biti interesantan Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu. Oni takođe imaju raznovrsne master programe, između ostalog i građevinarstvo. Više o smeru pogledaj OVDE, a OVDE možeš pročitati tekst konkursa.