Savetnica

Ima li na Kriminalističko-policijskoj akademiji matematike? Hteo bih da se školujem za inspektora, ali matematika mi je nerešiv problem.

Pitanje:

Poštovani, možete li mi reći ima li na Kriminalističko-policijskoj akademiji matematike? Hteo bih da se školujem za inspektora, ali matematika mi je nerešiv problem.

Odgovor:

Veoma je lepo što si prepoznao čime bih želeo da se baviš. Verujem da te na Kriminalističko-policijskoj akademiji interesuju studijski programi: osnovne strukovne studije kriminalistike ili osnovne akademske studije kriminalistike. 
Koliko sam mogla da vidim matematika nije zastupljena ni na prijemnom ispitu ni u studijskom programu na ovim smerovima. Predlažem ti da se u našoj BAZI OBRAZOVANJA i na sajtu Kriminalističko- policijske akademije detaljno informišeš o predmetima i studijama.
Potpuno te razumem, nekad se dešava da nam neki od predmeta u školi ne idu dobro i da ne volimo da ga učimo. Ako te neke studije veoma interesuju ne zaboravi da znanje matematike svakako može da se unapredi vežbanjem, samo je pitanje da li si sada spremnan za to i da li to želiš.

46
21.11.2017
EU flag Rad portala BOŠ Karijera podržava Evropska unija u okviru programa „Evropa za građane i građanke“.