Pitanje savetnici

Buduće zanimanje

Dobar dan, Idem u srednju medicinsku školu, ali ne planiram to da nastavim. Želela bih da se bavim nekim poslom koji je u kontaktu sa poznatim ličnostima, sta mi Vi preporučujete? Hvala unapred

529
pre 2 godine

Odgovor savetnice:

Postoje različita zanimanja koja te mogu dovesti u kontakt sa poznatim ličnostima - od rada u medijima, do poslova u oblasti ugostiteljstva. To uključuje širok dijapazon zanimanja, od novinara, šminkera, voditelja, frizera, PR menadžera, vlasnika restorana… :)
Pored toga što bi volela da sarađuješ sa poznatim ličnostima, šta ti je još važno kod budućeg posla? Da li je bi volela da imaš dinamičan posao, ili ti više odgovara neko stabilnije radno okruženje? Da li bi volela da radiš u nekom većem timu ili ti više prijaju individualni zadaci? Odgovori na ova pitanja mogu da ti pomognu da možda bliže definišeš koje su opcije za poslove koje možeš da razmotriš. 

Takođe, možda će ti biti korisno da uradiš i testove osobina, veština i interesovanja koji će ti na osnovu tvojih predloga dati predloge nekoliko zanimanja. :)