Pitanje savetnici

Upis smera za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju

Zdravo, cetvrta sam godina Ekonomske slole. Zanima me da li mogu upisati medicinski fakultet smjer za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju(za logopeda). Uslov za taj fakultet pise da treba biti zavrsena medicinska skola, gimnazija i srednja skola drustvenog usmjerenja. Pa me zanima da li mogu ja upisti? Hvala unaprijed.

480
pre 1 godinu

Odgovor savetnice:

Prema informacijama koje smo našli, uslov za upis na medicinski fakultet u Foči, na studijski program prve godine, prvog ciklusa studija je završeno četvorogodišnje srednjoškolsko školovanje u BiH sa minimalnom prosječnom ocjenom 3,00 (osim za studijske programe Zdravstvena nega i Specijalna edukacija i rehabilitacija).

Za ostale informacije u vezi sa upisom na medicinski fakultet u Foči najbolje je da kontaktiraš studentsku službu fakulteta.

Sa druge strane, donosim ti lepe vesti: pravo na upis na edukacijsko – rehabilitacijski fakultet u Tuzli, koga od Uglevika deli samo 55 minuta vožnje i na kome postoji smer Specijalna edukacija i rehabilitacija, imaju svi kandidati sa završenom četvorogodišnjom srednjom školom.