Pitanje savetnici

Mašinski fakultet

Da li se isplati upisati mašinski fakultet u Nišu sa osrednjim znanjem matematike?

441
pre 1 godinu

Odgovor savetnice:

Ohrabrujuća okolnost je ta što se svako znanje, svaka veština i sposobnost mogu unaprediti! Ukoliko je tvoje poznavanje matematike na srednjem nivou, a tebi je potrebno poznavanje na naprednom nivou – postoji mogućnost usavršavanja!

Prema informacijama koje smo našli, Mašinski fakultet u Nišu organizuje pripremnu nastavu koja ti može pomoći pri upisu na fakultet! Pripremna nastava je besplatna i pohađajući nju možeš se upoznati sa gradivom koje će biti na prijemnom ispitu. 

Važno je da znaš da pripremna nastava u glavnom služi kao vodilja studentima da se na što lakši način pripreme za polaganje prijemnog ispita. Od presudnog je značaja tvoje angažovanje i to koliko se ti posvetiš gradivu i savladaš ga. Kombinujući pripremnu nastavu na fakultetu i vežbanje zadataka samostalno, eventualno angažujući nekog profesora matematike koji bi ti držao privatne časove, verujem da ćeš uspešno savladati taj izazov!

Takođe, bitno je da tvoje angažovanje ne prestane nakon upisa na fakultet. Jako je važno je da u toku studiranja ulažemo u sebe i radimo na usavršavanju svojih znanja, veština i sposobnosti kako bi nam uspeh bio zagarantovan.