Pitanje savetnici

Imam problem sa izborom

Dobar dan, pre 2 godine sam zavrsio gimnaziju i upisao masinsko inzenjerstvo.... Nisam se proslavio prvii put i odustao sam od tog fakulteta, morao sam da radim i i dalje to isto radim, posao je tezak a malo placen i nisam mogao da se fokusiram na skolu... Prosle godine sam ponovo upisao masinsko inzenjerstvo ali su me profesori brzo demotivisali svojom neorganizacijom.... Sada se razmisljam da upisem IT Academy ali ne znam koji smer (Multimedija ili SI)....

218
pre 10 meseci

Odgovor savetnice:

Hvala ti na upućenom pitanju! 

Na našem sajtu možeš pronaći testove osobina, veština i interesovanja koji ti mogu pomoći da bolje spoznaš svoja interesovanja. Pored tih testova, u našoj bazi zanimanja možeš pronaći opise različitih zanimanja i na osnovu njih odlučiti čime bi želeo da se baviš u budućnosti. Kada to budeš odradio, rezultate testova, ali i uvide u različita zanimanja, možeš da uporediš sa smerovima koji postoje na IT Akademiji i na taj način da doneseš konačnu odluku. Više informacija o svim odsecima na ovoj akademiji možeš pronaći ovde.

Ukoliko se ispostavi da tvoja interesovanja ne odgovaraju smerovima na IT Akademiji, u našem adresaru državnih i privatnih fakulteta i visokih škola možeš pronaći smer koji odgovara tvojim interesovanjima.

Nadam se da su ti ove informacije pomogle. Želim ti svu sreću!