Pitanje savetnici

Upis na arhitekturu

Zdravo!Zanima me da li je potrebno da idem na neko spremanje pre prijemnog i samog upisa na Arhitekturu?Upisala bih u Nisu i za prijemni je potrebno raditi poseban prijemni sa kombinovanim testom, da li bih mogla sama da se spremim ili da potrazim pomoc i ako je odgovor da u kom smeru? Hvala

220
pre 10 meseci

Odgovor savetnice:

Hvala ti na upućenom pitanju!

Sve informacije o uslovima upisa na Građevinsko – arhitektonski fakultet u Nišu (GAF) možeš pronaći u njihovom Informatoru na strani 39. 

GAF organizuje pripremnu nastavu za kandidate koji konkurišu za upis na osnovne akademske studije. Termini za pripremnu nastavu su subotom u 10h. 

Ukoliko ti smatraš da ti je potrebna dodatna pomoć oko pripremanja prijemnog ispita, najbolje je da se obratiš nekom od profesora u srednjoj školi kako bi te povezali sa osobom koja bi ti pomogla. Ukoliko nemaš nijednog profesora koji ti može pomoći konkrento oko prijemnog za arhitekturu, možeš da pokušaš da kontaktiraš nastavnika tehničkog u osnovnoj školi i proveriš da li je on u mogućnosti da ti na bilo koji način izađe u susret. 

Želim ti svu sreću!