Pitanje savetnici

Kako da budem slavna

Gledam razne zvezde poput Ashley Tisdale, Justin Biebera, Demi Lovato i još mnogi drugi... Želim da postanem slavna kao i oni! Ali kako? Kako su oni to postigli! Želim da budem poznata sportistkinja, pevačica a najviše glumica! Znam dobro da glumim i to mi svi kažu! Ali želim da postanem poznata glumica! Pevačica i ne baš zato što naš narod a i drugi narodi ne vole srpsku muziku! Glumica u Srbiji!? To već moze..Volela bih da odem u Holivud i da postanem slavna sirom sveta!

829
pre 10 godina

Odgovor savetnice:

Mislim da nisam baš prava osoba za ovu temu, ali evo daću sve od sebe.

Mislim da iza lepih slika i događaja na TV-u u kojima gledamo razne slavne ličnost iz naše zemlje i inostranstva, pre svega stoji ogroman trud. Možda se ponekad desi da neko postane zvezda čistim slučajem, ali bih rekla da je pravilo u toj oblasti veliki trud, upornost i poneko odricanje. Mislim da neki od njih koje navodiš rade ono što vole, talentovani su i uspešni u tome što rade i onda je to neko u nekom momentu prepoznao i pogurao ih.

Nekim drugim slavnim ličnostima ideja o slavi je glavna vodilja i oni rade sve što znaju i umeju da do toga dođu. Verovatno da je retko koja slavna osoba to postala samo zahvaljujući svom radu i trudu već je bila potrebna podrška drugih ljudi. Nekada je to porodica, nekada prijatelji, menadžeri, profesori... Ako zaista želiš ostvarenje svojih snova na veliki način, neguj svoje talenta, prijavljuj se na konkurse, audicije, usavršavaj svoja znanja i talente i trudi se da si uvek na izvoru informacija i u pravo vreme na prvom mestu. Možeš potražiti i pomoć neke stručne osobe iz te oblasti. 11 Jun 2010