Pitanje savetnici

Laborant

Pozdrav, zavrsila sam srednju medicinsku skolu smer medicinska sestra tehnicar, mnogi mi daju savet da upise visoku medicinsku skolu za laboranta, sta mogu da budem posle toga?

170
pre 4 meseca

Odgovor savetnice:

Hvala ti na upućenom pitanju!

Pre svega, verujem da ljudi iz tvoje okoline imaju najbolje namere kada ti daju savete o tome šta da upišeš. Međutim, važno je da znaš da svako govori i daje savete na osnovu svojih iskustava, verovanja i sistema vrednosti. Zato, bilo bi dobro da saslušaš sve savete, ali da na kraju odluku doneseš na osnovu svojih želja, interesovanja i realnih mogućnosti. 

Studijski program za strukovnog medicinsko-laboratorijskog tehnologa možeš pronaći ovde, dok više informacija o opisu posla laborant možeš pronaći ovde.

Ukoliko nisi sigurna da li želiš ovim da se baviš, na našem sajtu možeš pronaći testove osobina, veština i interesovanja koji će ti pomoći da bolje spoznaš svoje želje, a posle toga možeš posetiti našu bazu zanimanja i pogledati opise različitih poslova. Na kraju, u u našem adresaru državnih i privatnih visokih škola i fakulteta možeš pronaći fakultet ili visoku školu koja je u skladu sa tvojim interesovanjima.

Želim ti svu sreću!