Pitanje savetnici

Sa ekonomske škole na FDU

Treća sam godina Ekonomske škole. Tokom školovanja videla sam da mi se ekonomija ne svidja, pa sam razmišljala o smeru produkcija pozorišta na FDU u Beogradu... ali ne znam kakva mi može biti budućnost sa ovim fakultetom/smerom? I ima li neki sličan smer koji bi mi donekle omogućio da primenim stečeno znanje iz Ekonomske škole, a opet da ima i predmeta koji su vezani za umetnost?

469
pre 10 godina

Odgovor savetnice:

Na njihovom sajtu piše zvanje menadžer-producent, tako da je to po svoj prilici menadžerska oblast. Više o tome možeš pročitati ovde

http://www.fdu.edu.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=78

Kao što verovatno i sama znaš, ekonomija i umetnost su dve različite oblasti, ali pošto se tebi dopada smer koji obuhvata i menadžerske veštine, sasvim je moguće da ćeš se pronaći u njemu. Kao menadžerka kulture možeš raditi organizaciju kulturnih manifestacija, galerija, pozorišta, koncertnih dvorana i slično.

U našoj bazi zanimanja možeš pronaći opis posla menadžera u kulturi, prednosti, nedostatke ovog posla i sve ostalo vezano za to, pa se možeš malo bolje upoznati sa ovim zanimanjem. Klikni na link:

http://karijera.bos.rs/zanimanja/#show_info/155