Pitanje savetnici

Da li se posle završenog smera socijalni rad i politika može nastaviti master na psihologiji, FON-u ili Ekonomskom fakultetu

Da li se posle završenog smera socijalni rad i politika može nastaviti master na psihologiji, FON-u ili Ekonomskom fakultetu, konkretno HR menadžment?

1343
pre 9 godina

Odgovor savetnice:

Ako si završila neki drugi fakultet a ne Filozofski, master na psihologiji na Filozofskom fakultetu u Beogradu možeš da upišeš ukoliko daš, čini mi se, 17 deiferencijalnih ispita i nakon toga položiš prijemni za smer koji bi želela da studiraš. Nisam sigurna kakva je situacija sa upisom na psihologiju u nekom drugom gradu ili na nekom od privatnih fakulteta. Poprilično sam sigurna da je slična situacija i na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, s obzirom da socijalni rad nema mnogo sličnih predmeta sa ekonomskim. Najverovatnije je da možeš da upišeš master na FON-u,a li ne direktno, već bi morala da polažeš prijemni ispit. Predlažem ti da pozoveš telefonom direktno fakultete koji te interesuju i raspitaš se kod njih da li je moguće upisati master i ukoliko jeste, koji su uslovi. Na taj način ćeš dobiti odmah sve informacije koje te interesuju.