Savetnica

Zanima me kakav je prijemni na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu,reč je o dizajnu nameštaja i enterijera?

Pitanje:

Zanima me kakav je prijemni na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu,reč je o dizajnu nameštaja i enterijera? O kakvom crtanju je reč? I gde mogu da poboljšam svoje veštine?

Odgovor:

Detaljne informacije šta podrazumeva crtanje na prijemnom za smer dizajn nameštaja i enterijera možeš naći ovde. Klikni na dizajn, zatim dizajn enterijera i nameštaja i dobićeš sve informacije vezane za polaganje prijemnog ispita po danima.

Kako bi poboljšala svoje veštine, najbolje bi bilo da kreneš dosta da vežbaš pre prijemnog. Na velikom broju fakulteta postoji pripremna nastava za polaganje prijemnog, ali na sajtu FPU ne mogu da pronađem informaciju o tome. Najbolje bi bilo da pozoveš fakultet telefonom i raspitaš se kod njih da li će biti pripremne nastave od sledeće godine. Kontakt možeš naći ovde.

Takođe, postoje umetnici koji daju privatno časove crtanja. Ukoliko se odlučiš za tu opciju, preporučujem ti da se dobro raspitaš ko je zaista dobar i cenjen u tom svetu, dakle, da kreneš na časove kod nekoga po preporuci. 

 

1145
09.12.2014
EU flag Rad portala BOŠ Karijera podržava Evropska unija u okviru programa „Evropa za građane i građanke“.