Pitanje savetnici

Nastavak školovanja

Ћао, занима ме мишљење о факултету за дипломатију и безбедност у Београду? Какве су шансе за запошљавање након истог, односно где је тачно могуће радити и постоји ли могућност завршетка мастера на неком другом факултету?

443
pre 1 godinu

Odgovor savetnice:

Mesta gde se možeš zaposliti nakon diplomiranja zavise od smera koji izabereš. Na fakultetu za diplomatiju i bezbednost poostoje dva smera za koje možeš da se opredeliš. Link ka studijskim programima na ovom fakultetu možeš pronaći ovde.

Takođe, na našem sajtu možeš pronaći bazu zanimanja gde možeš istražiti o bezbednosnim i drugim delatnostima kojima možeš da se baviš nakon diplomiranja. 

Što se tiče pohađanja master studija na drugom fakultetu – mogućnosti postoje! U zavisnosti od fakulteta postoje različiti uslovi za upis na master studije. Na nekim fakultetima se polaže prijemni ispit dok se na drugim polažu diferencijalni ispiti. Kada budeš odlučio na kom fakultetu ćeš upisati master studije, najbolje je da kontaktiraš studentsku službu fakulteta ili da na sajtu pogledaš uslove za upis.