Pitanje savetnici

Kreativna zanimanja i komunikativnost

Zdravo :) Uradila sam par testova na vasem sajtu i ukazali su mi na ono sto sam vec otprilike znala, da me najvise zanima umetnost i kreativna zanimanja kao pisanje na primer, ali da sam takodje jako komunikativna. Htela bih da Vas pitam za predloge zanimanja u ovakvom slucaju jer uglavnom nalecem, kada istrazujem, da kreativnost povezuju sa introvertnoscu, a komunikaciju sa pravom ili organizacionim naukama. Hvala unapred!

292
pre 1 godinu

Odgovor savetnice:

Jako mi je drago što si spoznala svoja interesovanja!

Kada su u pitanju zanimanja iz kreativnih delatnosti, možeš ih pronaći u našoj bazi zanimanja. Tu se možeš upoznati i sa opisima poslova, kao i sa time koji fakultet ili srednju školu je potrebno završiti kako bi se bavila tim zanimanjem. 

Što se tiče zanimanja koja odgovaraju tvojoj izraženoj komunikativnosti, to bi mogla biti zanimanja iz humanističke delatnosti, ali i zanimanja iz drugih vrsta delatnosti, koja podrazumevaju razvijene komunikacijske veštine. Najbolje je da u našoj bazi zanimanja istražiš koja zanimanja najviše odgovaraju tvojim osobinama, veštinama, i interesovanjima. 

Nadam se da su ti ove informacije pomogle i ukoliko imaš još nekih nedoumica slobodno mi piši.